Friday, April 13, 2007

Delir

Ma simt inconjurat de nebuni care chiar nu inteleg pe ce lume se afla. Fete cretinoide isi etaleaza coltii la fiecare colt al ecranului incercand sa indobitoceasca din ce in ce mai tare mintile deja oloage ale unei natii intregi? De ce oare este posibil acest lucru? Cum de a reusit aceasta stratagema tocmai aici? Nu e unicat, mai sunt si altii care se zbat in nestiinta si in neputinta, si care chiar nu isi dau seama ca se zbat, raman inchisi in fiintele lor limitate, crezand ca acesta este felul lor de a fi, refuzand schimbarea de teama ca ei nu vor supravietui, ca si politicienii avizi de glorie, putere, faima si, desigur, fonduri, se agata cu aceleasi gheare murdare de fiecare trup plapand de floare, incercand sa o traga inspre abisurile din care au venit, spre care se indreapta si de care tipa in gura mare ca se feresc.
Se pare ca singurele preocupari ale acestei natii, de la copii si pana la pensionari care inca mai rezista sistemului de exterminare, sunt moralitatea, religia si dreptatea, nimeni insa nu le vede. Sute de gaste innebunite sunt oripilate si striga in gura mare ca sunt impotriva homosexualilor, alte cateva mii de rate nebune se revolta impotriva lipsei de spiritualitate si propovaduiesc intoarcerea la religie, alte mii de pinguini isi poarta barbile si robele negre prin toate colturile, anuntand pompos sfintirea atat a castelelor ridicate prin furt cat si a latrinelor comisionate de cine stie ce alt vidanjor, este evident ca toate aceste eforturi sunt menite spre a destainui intregii lumi ca aceasta, ceea ce cu nerusinare arata ei, este moralitatea adevarata.
Nici eu nu sunt un partizan al acelor comportamente sexuale care nu imi plac, dar asta nu inseamna ca voi dispretui un om care se declara homosexual si are taria de a se comporta ca un om, mai degraba as lua in vizorul pustii un tembel care in puterea pe care o simte din gasca de terchea-berchea din spatele sau tipa impotriva lor fara ca el insusi sa stie de ce.
Ma enerveaza lipsa de moralitate cu care se propovaduieste moralitatea ca o notiune abstracta, extrem de invizibila din moment ce nimeni nu reuseste sa o practice.
Sunt, de asemenea, de acord ca anumite minoritati sunt prin ele insele un atac la adresa legalitatii, dar privesc cu seriozitate faptul ca lucrurile care li se intampla sunt numai o reflectie la scara a ceea ce se intampla in intreaga societate, in acelasi stil sunt indobitociti cei mai de jos si printr-un control brutal al mintii sunt manati impotriva a tot ceea ce pericliteaza interesele unei gasti superioare, care isi inchipuie ca este mai presus de orice. Si surprinzator pare a reusi, se pare ca modelul rusesc a fost implementat perfect, din ce in ce mai multi prefera sa bea si sa taca decat sa lupte in continuare, fie chiar si exclusiv din 4 in 4 ani. Motivele nemultumirii ar trebui sa se reflecte intr-o prezenta masiva la vot. E adevarat ca este greu sa alegi dintr-o multime de cravate vopsite in culori diferite, dar este singura solutie, asa cum natura a fost in stare sa selecteze, prin incercari succesive cele mai bune exemplare, la fel se poate intampla, prin izolarea celui mai putin nociv si apoi din ce in ce mai putin nociv exemplar; e un proces indelungat insa acesta si nu se potriveste unei natii intregi de hrapareti care nu incearca sa construiasca, ci este orbita de visul ciupelii, asteapta sa ii pice. Aceeasi natie care nu se poate desprinde de marasmul comunist.

No comments: